Bisidderkursus i København

Bisidderkursus i København

TILMELDING VIA LINK

Bliv en del af vores bisidderkorps - bliv uddannet frivillig bisidder hos For Lige Vilkår.

Som bisidder kan du gøre en kæmpe forskel for vores medlemmer ved at hjælpe dem igennem et møde med oftest kommunen eller anden offentlige instans. Du skal ikke have særlig forudsætninger - blot evnen til at holde hovedet koldt og hjertet varmt, så du bliver et anker for familien ved mødet.

Du skal deltage i vores kursus, hvor vi lover at du får en masse spændende input og værktøjer. Vi kommer igennem både den menneskelige og den juridiske del af det at være bisidder. Vi håber og forventer, at du efter kurset vil hjælpe mindst en familie med en specifik sag eller vil tage en opgave som telefonrådgiver, men i første omgang forpligter du dig kun på at deltage i kurset.

At hjælpe en familie vil sige, at du takker ja til at forestå et bisidderforløb, som er et formøde med familie, deltagelse i et møde og afrundning efterføgende.

Vores dygtige undervisere er:
- Kis Holm Laursen (Ergoterapeut og indehaver af Det unikke barn)
- Linda Klingenberg (jurist med speciale indenfor handicapområdet, særligt børneområdet og indehaver af Min Private Rådgiver)

Følg billetlinket for at tilmelde dig. Der er begrænset plads på kurserne. Deltagelse er gratis og vi står for forplejning i løbet af dagen.

Adresse: Islands brygges kulturhus, Islands Brygge 18, 2300 København S

https://2864.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/73078

Arrangement oversigt

Start dato 23-01-2022 10:00
Slut dato 23-10-2021 16:00
Max Pladser
Registered 0
Pris Gratis
Det foregår Kulturhus Islands Brygge