Hvordan passer du som forælder på søskende til dit barn med særlige behov? Online

Hvordan passer du som forælder på søskende til dit barn med særlige behov? Online

Når man har et barn med særlige behov, bliver søskende ofte gode til at aflæse situationen i hjemmet og tilpasse sig/affinde sig med, at der er en (eller flere) søskende med mere presserende behov for forældrenes hjælp og pleje. Eller måske reagere de anderledes og fylder mere. Reaktionerne kan være mange og forskellige.

Men både søskendebørn og forældre kommer under pres, hvis den tilstand er konstant. Børn kan – og skal – ikke undertrykke deres egne behov i længere tid og forældre skal ikke gå rundt med evindelig dårlig samvittighed overfor deres børn uden handicap.

Derfor afholder vi en kursusaften, der sætte fokus på disse problematikker og giver konkrete værktøjer til, hvordan I kan få et liv i bedre balance med plads og overskud til alle.

Kurset holdes af Stine Jusjong Bøgsted, ( Familierådgivning med Hjertet) som siger om sig selv "Da jeg selv har min hverdag i en familie med autisme, kender jeg til de udfordringer, op og nedture som du også oplever og det gør, at jeg ved på egen krop, hvad det vil sige, at leve med handicap i familien. Jeg er mor til en dreng fra 2007 som har autisme og til hans lillebror fra 2011) som er neurotypisk (ikke har autisme).Jeg er uddannet familierådgiver ved Blackbird Institue´s 2 årige uddannelse samt pædagog med mange års erfaring i arbejdet med børn og deres forældre. Senest som ressourcepædagog, hvor mit primære arbejde er at rådgive og sparre med forældre.”

Tilmelding via link https://2864.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/73878

Arrangement oversigt

Start dato 25-10-2021 19:30
Slut dato 25-10-2021 21:00
Max Pladser
Registered 0
Pris Gratis
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement