Livet med et barn med særlige behov har mange faser. Nogle er forbigående, andre er tilbagevendende. Derfor er familiens behov også varierende og skiftende. I For Lige Vilkår forsøger vi at være relevante, uanset hvor i livet I befinder jer.

Og vores erfaring er, at man har brug for et godt netværk i alle de forskellige faser – men det kan være forskellige typer af netværk. Det vil vi gerne tilgodese og har derfor oftest et netværksskabende element ved alle vores arrangementer. Det er altid godt at kunne sparre med eller læne sig op ad en person, der er eller har været i samme situation som man selv er i. Og det gælder, uanset om man har et relativt ny-diagnostiseret barn, har et barn, der står på tærsklen til voksenlivet eller noget, der ligger derimellem – eller derefter.

Med 850 medlemmer kan man næsten altid finde nogle, der har samme diagnose. Men egentlig er det ikke så afgørende. Det afgørende er, at træffe andre mensker, der har indsigt i og forståelse for familiens livsvilkår og måske endda erfaringer de vil dele.